NAJEM DVORANE  ALI GRAJSKEGA VRTA ZA RAZLIČNA PRAZNOVANJA

Vsi, ki v neposredni bližini Nove Gorice iščete primeren prostor za praznovanje svojih jubilejev, obletnic, porok, rojstnodnevnih zabav, novoletnih zabav, zabav ob rojstvu otroka, odhoda v pokoj, poslovnih srečanj ali vrsto drugih priložnosti, ste lepo vabljeni v Ozeljan.

Tu lahko najamete dvorano gradu ali grajski vrt, ali celo oboje hkrati in si tako pričarate pravo grajsko pravljico. Zabava pod streho ali na prostem.

NAJEM DVORANE 

…v Beneškem baročnem dvorcu Ozeljan (vila Zuccato) je idealna izbira za zabave, saj ponuja prenovljen klimatiziran prostor s sanitarijami, odrom in plesno površino. Vse skupaj dopolnjuje izjemen pogled  iz beneškega balkona na baročni vrt.

Ker spoštujemo vaše želje, vam glede ureditve dvorane in cateringa prepuščamo prosto izbiro. Po želji omogočamo  tudi izposojo stolov in miz.

  

  

(Dvorano je z baloni na zadnjih dveh fotografijah lepo okrasila Trgovina Pufeta; primere njenih čudovitih balonskih dekoracij si lahko ogledate tukaj)

NAJEM GRAJSKEGA VRTA

Kje si privoščiti praznovanje v objemu zelenja, kje organizirati zabavo na prostem?

Tik pod beneškim dvorcem Ozeljan leži grajski vrt z bogato baročno zasnovo, idealen za takšne priložnosti. Dostop po potki, skozi glavni portal ali pa po kamnitem stopnišču z grajskega dvorišča, vas bo privedel v zeleno srce Ozeljana. Park je eden redkih, z vrtno- arhitekturnimi elementi in terasami. Tukaj najdete kamnite in rastlinske lepote, ki bodo polepšale marsikatero zabavo. Glavni vhod v dvorec ter portal v vrt sta povezana v vodoravno vzporedno linijo, ki naj bi simbolizirala okno oz. vrata s pogledom na grajski vrt in celotno vas. Ta pot pa je začrtana tudi z vzporedno posejanimi  lipami in platanami, ki se zaključujejo v obliki kroga.V spodnjem delu vrta je bil včasih ribnik, kateri je bil povezan z vodometom v obliki ribe, ki še danes krasi vrt.

Grmički pušpana, senca dreves, oder, plesišče, hišica s šankom, pivske mize, prostor za parkiranje, sanitarije ter prostor za postavitev šotora… vse to vam lahko ponuja najem grajskega vrta Ozeljan. 

                

—————

Grajski vrt ali dvorana sta ustrezen, čudovit prostor za vaša praznovanja, poleti v naravi, pozimi pod streho.

Vse dodatne informacije za najem notranjega prostora oz. dvorane (rojstni dan, odhod v pokoj, poroka, rojstvo otroka, službena zabava,..) in prostora za zabavo na prostem dobite pri:

G. Marko Tribušon  +386 (0)41 631 299