Najem dvorane ali grajskega vrta za osebna praznovanja in obletnice.

V Ozeljanu, v neposredni bližini Nove Gorice, lahko najamete dvorano gradu ali grajski vrt za praznovanje svojih jubilejev, obletnic, pripravite lahko čudovite rojstnodnevne zabave, zabavo ob rojstvu otroka, odhodu v pokoj in vrsto drugih zabav, ki si jih zaželite.

Beneški baročni dvorec (vila Zuccato), prvič omenjen v 19. stoletju, loža, ki jo oblikujeta dve, na toskanskih stebrih stoječi, pravilni polkrožni arkadi, portal v pritličju in triforo z balkonom v nadstropju. Poslopje naj bi tu stalo že pred 800 leti, ko so tu živeli vitezi.

Najem dvorane v dvorcu Ozeljan je idealna izbira za zabave, saj ponuja prenovljen klimatiziran prostor s sanitarijami, odrom in plesno površino. Vse skupaj dopolnjuje izjemen pogled  iz beneškega balkona na baročni vrt.

Ker spoštujemo vaše želje, vam glede ureditve dvorane in cateringa prepuščamo prosto izbiro. Po želji omogočamo  tudi izposojo stolov in miz.

Najem grajskega vrta

Tik pod beneškim dvorcem leži grajski vrt z bogato baročno zasnovo, idealen za zabave na prostem. Dostop po potki, skozi glavni portal ali pa po kamnitem stopnišču z grajskega dvorišča, vas bo privedel v zeleno srce Ozeljana. Park je eden redkih, z vrtno- arhitekturnimi elementi in terasami. Tukaj najdete kamnite in rastlinske lepote, ki bodo polepšale marsikatero zabavo. Glavni vhod v dvorec ter portal v vrt sta povezana v vodoravno vzporedno linijo, ki naj bi simbolizirala okno oz. vrata s pogledom na grajski vrt in celotno vas. Ta pot pa je začrtana tudi z vzporedno posejanimi  lipami in platanami, ki se zaključujejo v obliki kroga. Grmički pušpana, senca dreves, oder, plesišče, šank, prostor za parkiranje ter prostor za postavitev šotora… vse to vam ponuja najem Grajskega vrta v Ozeljanu, v bližini Nove Gorice. V spodnjem delu vrta je bil včasih ribnik, kateri je bil povezan z vodometom v obliki ribe, ki še danes krasi vrt.

Najem dvorane ali grajskega vrta za poslovna srečanja in praznovanja

Želite za svoje sodelavce in zaposlene organizirali piknik z družabnimi igrami, novoletno zabavo, ali pa le srečanje zaposlenih? Grajski vrt ali dvorana je za to ustrezen, čudovit prostor, poleti v naravi, pozimi v dvorani.

Vse dodatne informacije za najem dvorane (rojstni dan, odhod v pokoj, poroka, rojstvo otroka, službena zabava) in vrta dobite pri:

G. Marko Tribušon

+386 (0)41 631 299