Letošnji, že 5. Martinov GOŠ turnir v namiznem tenisu je tokrat potekal na soboto 16.11.2019. V dvorani gradu Ozeljan je za loparčke poprijelo 26 tekmovalcev iz širše Primorske (Nova Gorica, Ajdovščina, Koper, Idrija), od tega 2 predstavnici nežnejšega spola.

Zmagovalec turnirja je postal ŽVOKELJ TONI iz Ajdovščine, 2. mesto je pripadlo Delavić Predragu iz Kopra , 3. mesto pa Vončina Stojanu iz Idrije. V tolažilni skupini je slavil Petrović Tadija.

V igrah dvojic sta bila najuspešnejša Vončina Stojan in Pajntar Boštjan. Sledila sta jima Masilo Andrej in Kolenko Vlado, 3.mesto pa si je priigral par, ki sta ga sestavljala Delavić Predrag in Basile Domenico.

Dan je potekal v duhu tekmovalnosti, a tudi sproščenega druženja. Igralci so med seboj nazdravili ter se pogostili z domačim pasuljem. Posebnost letošnjega dogodka je bila tudi manjša razstava kač in kuščarjev.

Čestitke zmagovalcem in tudi vsem tekmovalcem za njihovo zagnanost. Pohvale gredo neutrudnim organizatorjem in vsem sponzorjem, ki verjamejo v ta turnir in vedno nudijo podporo.

(Fotografije: Dunja Košuta)