Tudi letos bodo otroci pri nas prišli na svoj račun. Ob zaključku vrtca ali šole, pred vrati počitnic, za najmlajše pripravljamo otroško rajanje. Za veselje bo poskrbelo Miškino gledališče KU KUC s humorno predstavo Balatonči in Murka.

Dragi starši, lepo vabljeni, da v petek 15.6.2018 ob 19- ih svoje otroke pripeljete v Grajski vrt Ozeljan. Poskrbite za nepozabno doživetje in se skupaj z vašimi otroki ter pravljičnima junakoma iz predstave zavrtite ob poskočnih ritmih znanih otroških pesmic.

Vstop na predstavo je prost, za pestro ponudbo pijače in hrane pa se lahko oglasite pri šanku organizatorjev.

Vaše TD Ozeljan-Šmihel

————————

Novopečena soseda, Krt Balatonči in kokoška Murka, prihajata iz različnih držav. Ker govorita različna jezika in imata vsak svoje običaje, med njima pogosto pride do nesoglasij. Skozi njuno zgodbo vseeno ugotovita, kaj je zares pomembno, zato se povežeta in si pomagata. Ob pripravi na plesno tekmovanje v polki in kuhanju bograča postaneta najboljša prijatelja. Otroci, s tem ko pomagajo junakoma pri sporazumevanju, plesu in kuhanju na zabaven način spoznavajo pomen spoštovanja različnosti ter dobrih odnosov. 

(trajanje predstave: 35 min)