grajska poroka

»Najlepši dan najinega življenja…«  v grajskem okolju Ozeljan.

Poroka je korak v novo življenje, je trenutek, ki za vedno ostane zapisan v srcu. Zato ga preživite v grajskem okolju Ozeljana, ki pričara enkratno doživetje.

Turistično društvo Ozeljan-Šmihel organizira nagradno igro (pravila se vsako leto posebej objavijo na FB strani TD Ozeljan-Šmihel in na tej spletni strani), ki zmagovalnemu paru omogoča, da najlepši dan svojega življenja obeleži v romantičnem Grajskem vrtu in Grajski dvorani v Ozeljanu.

 

Izbrani par prejme privlačne nagrade (v preteklem letu smo npr. sodelovali z naslednjimi sponzorji: Kmetija MalovščevoPizzerija Grad Ozeljan, Mlinotest Ajdovščina, ZOSO foto Damjan Simčič & Klemen Batagelj, Studio E-videoproduction, Butique Bella, Cvetličarna Svengalova, Frizerstvo Tatjana Cepič Fik Fak, Lepotilni center Petra Mrhar, Zlatarstvo Škrlj, Trgo ABC, Trgovina Pufeta ).

Seveda lahko bodoča mladoporočenca, v kolikor jima nagradna igra ni naklonjena, Ozeljan izbereta tudi po lastni želji 🙂

Naj se v zelenem objemu Ozeljana začne vajina srečna pot. 

Beneški baročni Dvorec Ozeljan je idealna izbira za mladoporočence, saj ponuja prenovljeno klimatizirano dvorano z odrom in plesno površino. Vse skupaj dopolnjuje izjemen pogled  iz beneškega balkona na baročni vrt. In zamislita si, da lahko vse to doživita v družbi vajinih družin in najboljših prijateljev v neposredni bližini Nove Gorice.

Tik pod beneškim dvorcem leži grajski vrt z bogato baročno zasnovo, idealen za poroke na prostem. Zakaj ne bi usodni da izrekli v tako čudovitem ambientu. Tukaj najdete kamnite in rastlinske lepote, ki bodo polepšale ozadje vajinih fotografij…vse to vam ponuja Grajski vrt v Ozeljanu. V spodnjem delu vrta je bil včasih ribnik, kateri je bil povezan z vodometom v obliki ribe, ki še danes krasi vrt.


Utrinki iz prvega natečaja Grajske poroke (2016): zmagovalni par Tina in Robert ter njun sanjski dan

                                                          

Utrinki iz drugega natečaja Grajske poroke (2017): zmagovalni par Tjaša in Dejan