grajska poroka

»Najlepši dan najinega življenja…«  v grajskem okolju Ozeljan.

Poroka je korak v novo življenje, je trenutek, ki za vedno ostane zapisan v srcu. Zato ga preživite v grajskem okolju Ozeljana, ki pričara enkratno doživetje.

Turistično društvo Ozeljan-Šmihel letos ponovno organizira nagradno igro, ki zmagovalnemu paru omogoča, da najlepši dan svojega življenja obeleži v romantičnem Grajskem vrtu in Grajski dvorani v Ozeljanu.

 

 

IZBRANI PAR BO PREJEL BOGATE IN PRIVLAČNE NAGRADE:

                              


Naj se v zelenem objemu Ozeljana začne vajina srečna pot. 

Beneški baročni Dvorec Ozeljan je idealna izbira za mladoporočence, saj ponuja prenovljeno klimatizirano dvorano z odrom in plesno površino. Vse skupaj dopolnjuje izjemen pogled  iz beneškega balkona na baročni vrt. In zamislita si, da lahko vse to doživita v družbi vajinih družin in najboljših prijateljev v neposredni bližini Nove Gorice.

Tik pod beneškim dvorcem leži grajski vrt z bogato baročno zasnovo, idealen za poroke na prostem. Zakaj ne bi usodni da izrekli v tako čudovitem ambientu. Tukaj najdete kamnite in rastlinske lepote, ki bodo polepšale ozadje vajinih fotografij…vse to vam ponuja Grajski vrt v Ozeljanu. V spodnjem delu vrta je bil včasih ribnik, kateri je bil povezan z vodometom v obliki ribe, ki še danes krasi vrt.

 

ZBIRANJE PRIJAV IN POTEK:

Prijavijo se lahko vsi pari, ki poroko načrtujejo od Praznika polente 09.07.2017 do konca leta 2018.

Par na e-naslov grajska.poroka@gmail.com ali na Facebook stran TD Ozeljan-Šmihel pod zasebna sporočila do 08.06.2017 pošlje prijavo s skupno fotografijo in kratkim opisom najzanimivejšega ali najzabavnejšega skupnega doživljaja.  Predstavitev para bomo objavili na naši Facebook strani, kjer bo – prav tako do 08.06.2017 – potekalo zbiranje všečkov.

Pohitite s prijavami: več časa kot ste na glasovanju, več možnosti imate. Nagrajeni par bo izbran na podlagi največjega števila všečkov!

Zmagovalni par Grajske poroke bo predstavljen na Prazniku polente 09.07.2017 v Ozeljanu.

Dodatne informacije na FB strani TD Ozeljan-Šmihel tel. št. Erika 051 377 387 ali Tina 031 511 416.

 

Utrinki iz prvega natečaja Grajske poroke (2016): zmagovalni par Tina in Robert ter njun sanjski dan